Vloerverwarming werkwijze

Om uw vloerverwarming op de juiste manier aan te leggen hebben wij wat ggevens nodig van u,zo als wilt u vloerverwarming laten frezen of op matten laten leggen u zult ongetwijveld vragen hebben over de werking en de energiezuinigheid van vloerverwarming om u betere advies te geven hebben wij meer informatie nodig wat vloerverwarming betreft.Heel makkelijk,u kunt ons daarvoor bellen of e mail sturen of onze showrrom in lelystad bezoeken.

Ook wordt besloten of u ervoor kiest voor het infrezen van de vloerverwarming of dat draadstaalmatten meer geschikt zijn. Wanneer u kiest voor infrezen worden er geulen in de ondervloer gemaakt om de buizen van de vloerverwarming in te leggen. Na het infrezen kunnen de buizen worden gelegd en kunt u vrij snel uw vloerbedekking leggen. Wanneer u kiest voor draadstaalmatten worden deze op uw vloer gelegd en de buizen van de vloerverwarming bevestigd. Hierna kan de afwerklaag van cement worden gestort.

Wanneer de afwerklaag is uitgehard kunt u beginnen met het leggen van uw vloerbedekking. De ervaren monteurs van Top Vloerverwarming zorgen voor de juiste aansluiting van verdelers op de bestaande CV of op de stadsverwarming en maken het systeem klaar voor gebruik. De verbouwing van uw woning wordt ineens een overzichtelijke klus met de ervaren monteurs van Top Vloerverwarming.

Meer informatie over vloerverwarming