Baskon de beste in vloertegels en vloerverwarming,

Top vloerverwarming is onderdeel van Baskon tegels en vallen onder het zelfde kvk nummer.

Welkom bij Baskon !!!De expert op het gebied van vloertegels en vloerverwarming.

Vloertegels,natuursteen,marmer of graniet;onze website toont slechts een deelvan ons ruime vloertegels asortiment.Om een goede indruk te krijgen van onze kwalitiet vloertegels nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende gesprek.wij hebben standaard de formaten30x60,60x60,40x80,80x80,90x90,45x90,90x90,100x100 en 60x120 cm in onze vloertegels assortiment en zij gespecialiseerd in het leggen van klein tot grote formaten vloertegels.

Vloertegels

Baskon Tegels en Natuursteen heeft alle soorten en maten van vloertegels waarvan zeker eentje daarvan die bij uw interieur past.

In onze professionele ruim opgezette showroom in Lelystad kunt u onze grote collectie vloertegels op alle gemak komen bekijken.

Wij staan u met alle plezier te woord en informeren u graag over de mogelijkheden.

onze website toont slechts een deelvan ons ruime vloertegels asortiment.Om een goede indruk te krijgen van onze kwalitiet vloertegels nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende gesprek.

Vloerverwarming

Heeft u een mooie Vloertegel uitgezocht, dan is het in de meeste gevallen raadzaam om direct bij het leggen vloerverwarming te realiseren. Top Vloerverwarming legt ieder jaar in meer dan duizend woningen vloerverwarming en maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen. In onze showroom vindt u verschillende voorbeelden van vloerverwarming en kunt u zich vrijblijvend door ons laten informeren.


Ligging

De showroom van Baskon Tegels en Natuursteen en Top Vloerverwarming is gevestigd aan de Ketelmeerstraat 102, 8226 JX in Lelystad. U kunt ons van maandag t/m zaterdag tussen 10 en 17 uur bezoeken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul gerust ons contactformulier in! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0320-253 886 of 06-237 962 62.